Reklama |
Archiv zpráv
Král pudinků a kypřících prášků Oetker zemřel
18.01.2007, rubrika: Osobnosti
Během kariéry si vysloužil řadu přezdívek: od "krále kypřícího prášku", přes "hlavního evropského výrobce pizzy" až po "největšího německého pivovarníka". Včera Rudolf August Oetker, bývalý šéf koncernu Dr. Oetker, zemřel.
více...
Výtečné a rychlé tiramisu
17.01.2007, rubrika: Cukrařina
Fantastický a tradiční italský desert. Tiramisu lze přeložit jako „Zvedni mě“ to znamená, že by i samotný desert měl být nadýchaný a chuťově plný.
více...
Jihočeský dort ve stylu selského baroka
14.01.2007, rubrika: Cukrařina
Výstavní stánek Jihočeského kraje při populárním veletrhu GO a Region Tour 2007 na brněnském výstavišti, dozdobil dort velikosti lidské postavy, jehož prostřednictvím se Jihočeši rozhodli spolupropagovat svůj malebně romantický region.
více...
SIGEP 2007: PŘEHLÍDKA CUKRÁŘSKÉHO UMĚNÍ
11.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Po výjimečném úspěchu uplynulého ročníku budou k vůdčímu světovému veletrhu s tématickým všeobecným zaměřením na cukrářský obor přidány další akce
více...
CARVING CUP SLOVAKIA 2007
10.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Celoštátna súťaž vo vyrezávaní z ovocia a zeleniny. Téma: "Kvetinová kompozícia" Súťaž sa koná v rámci výstavy DANUBIUS GASTRO v spolupráci s Incheba a.s.
více...
9. Mezinárodní KUCHAŘSKO - CUKRÁŘSKÉ SHOW
09.01.2007, rubrika: Akce a soutěže
Již 9. pokračování dozná v termínu 26. - 29 dubna letošního roku tradiční mezinárodní mistrovství v kuchařské a cukrářské soutěži pořádané kuchařským klubem Pittental/Hochwechsel, známé spíše pod názvem města Warth
více...
Vánoční kometa
22.12.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Kometo vánoční,
hvězdičko z vesmíru, jsi tu v den sváteční, třebas jen z papíru. více...
VÁNOČNÍ RECEPTY 3
21.12.2006, rubrika: Recepty
Čokoláda je náročná a vyžaduje dodržení správných poměrů a teplot. To platí i pro dílnu ve které budeme pralinky vyrábět. Dokonalý úspěch zaručuje pouze klimatizovaný prostor se stálou teplotou okolo 18 °C
více...
Jak si rychle vyrobit domácí betlém
20.12.2006, rubrika: Cukrařina
Malý betlém na vánoční stůl lze vyrobit bez jakýchkoliv řemeslnických pomůcek a řezbářského náčiní. Postačí vám běžné kuchyňské vybavení a takzvané vizovické těsto, ze kterého zhotovíte potřebné figurky.
více...
VÁNOČNÍ RECEPTY 2
20.12.2006, rubrika: Recepty
Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |