Reklama |
Archiv zpráv
Reforma trhu s cukrem potěší spotřebitele
30.07.2004, rubrika: Business
Systém vede k tomu, že pěstitelé řepy a cukrovary v unii mají zajištěné jisté odbytové ceny (takzvané intervenční, minimální) a tím zisk, ale spotřebitel za cukr platí skoro trojnásobně víc, než kdyby trh byl volný.
více...
Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích !
27.07.2004, rubrika: Akce a soutěže
Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004
více...
Turecký med a žužu - poradna
19.07.2004, rubrika: Recepty
Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10
08.07.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10
07.07.2004, rubrika: Cukrařina
Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
03.07.2004, rubrika: Cukrařina
Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10
01.07.2004, rubrika: Cukrařina
Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10
30.06.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10
29.06.2004, rubrika: Recepty
Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu.
více...
JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´
28.06.2004, rubrika: Akce a soutěže
V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |