Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Bílkový beránek 29.03.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 160 g moučkového cukru, 160 g hrubé mouky, 70 g rozpuštěné Hery, 7 bílků, sekaná čokoláda, sekané oříšky, kandované ovoce více...


Bochánek, který se vždy povede 26.03.2004, rubrika: Recepty 350 g hladké mouky, 350 g hrubé mouky, 140 g pískového cukru, 1 vanilkový cukr, 180 g másla, 40 g (1 kostička) droždí, 1 lžíce cukru a 1 lžíce hladké mouky do kvásku, 1/4 l mléka. více...


Beránek se sušeným ovocem 25.03.2004, rubrika: Recepty 100 g rozinek, 50 g sušených švestek, 50 g sušených meruněk, 100 g kandovaného ovoce (může být i kandovaná pomerančová kůra), 100 g mandlí, 6 vajec, 200 g moučkového cukru, 180 g másla, 220 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva více...


Výrobci vajec dostali pokutu 24.03.2004, rubrika: Business "K dlouhodobému prodeji vajec pod výrobní cenou nás donutila síla obchodních řetězců," vysvětlil Svoboda. Zatímco supermarkety za jedno vejce na platě nabízely kolem 1,50 korun, v zahraničí by čeští zemědělci dostali 2,50 až 2,70 korun. více...


Cesta na cukrářský Olymp bude hodně strmá 22.03.2004, rubrika: Osobnosti - Marie Kučerová hledá nejvhodnější soutěsku ke zdolání olympijských výšin - více...


MORAVSKÝ POHÁR 2004 19.03.2004, rubrika: Akce a soutěže Při loňské premiéře Moravského poháru se sešli čtyři účastníci. Letošní II. ročník již přilákal do oblasti bzeneckých vinařských tratí jedenáct soutěžících, představujících bezmála třistaprocentní nárůst. více...


ALASKA - přísada do šlehačky 18.03.2004, rubrika: Suroviny Je jeden ze států amerických, ale v americké gastronomii Alaska v plném znění Baked Alaska; francouzsky Omelette Surprise; je něco čemu se kdysi česky říkalo omeleta s překvapením, a v těch rádoby francouzských restauracích omelette surrprise. více...


Problematika zavádění HACCP 17.03.2004, rubrika: Hygiena Povinnost zavést kritické body (HACCP) všude tam, kde se vyrábí pokrmy, ukládá současná legislativa od 1.5.2004, tedy od data vstupu ČR do EÜ. Nejasnosti kolem výkladu této povinnosti jsou znepokojivé a tak nezbývá, než se této problematice věnovat. více...


Orion studio - nabídka kurzů pro cukráře 16.03.2004, rubrika: Cukrařina Základní kurz umělecké cukrařiny, Kurz modelování z čokolády 1. stupeň, Kurz zpracování pravé čokolády - kuvertury, Základní kurz modelování z karamelu a Isomaltu, Kurz modelování z karamelu 2. stupeň. více...


“American way” 15.03.2004, rubrika: Cukrařina Je s podivem, že lidé v zemi s nedlouhou historií si dokázali vytvořit tradice ve stravování, pravda, nám Evropanům ne až tak úplně srozumitelné, ale posouzení nechám na vás. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.