Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Burisonové hrudky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala. více...


Křížaly s čokoládovou polevou 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr. více...


Čokoládové kuličky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni spolu s bílým vínem, pak odstavíme a vmícháme máslo a žloutek, pořádně umícháme dohladka. Poté vmícháme rozdrobenou bábovku (vánočku nebo piškoty) více...


Katastrofální stav veřejných financí 09.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie Další vtipná veršovaná zpráva na aktuální dění v naší politice, aktuální pro podnikatele.
Myslí vláda myslí denně,
hlavu ona sobě láme,
jak dojíti k velké změně,
když potíže s prachy máme. více...


Ukřičená výkonnost 03.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie Chce zas někdo více peněz,
však ne prací vydělané,
má jich být coby želez
v kovošrotu odevzdané. více...


Koláč z kávy a mrkve - senzační součást podzimního dne 02.12.2002, rubrika: Recepty Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. Lžící nebo vařechou nakonec vmíchejte ořechy a rozinky. více...


DÍKY ZA KRÁSNÝ SUMMIT NATO 29.11.2002, rubrika: Cukrářská poezie Milý pane prezidente,
díky za krásný summit NATO,
teď si však to ale vemte,
že by někdo mohl za to,
že Václavák v ohni hoří... více...


HORECA IV.Veletrh pro hotelnictví a gastronomii 28.11.2002, rubrika: Akce a soutěže Název HORECA v sobě skrývá rébus, volající po vysvětlení. Kdo jen trochu zavadil o obory v nichž křivka poptávky a adekvátní nabídky, má místy až strmý nárůst, tak tomu libozvučně znějící zkratku tří slabik neí potřeba vysvětlovat. více...


Mezinárodní gastronomický festival GASTRO ČESKÉ BUDĚJOVICE 2002 27.11.2002, rubrika: Akce a soutěže Po tři dny v 7 pavilonech na ploše 41 ha se nacházelo v centru permanentního dění zhotovování a předvádění kuchařských a cukrářských specialit, prezentace hotelového a restauračního zařízení včetně degustace specialit. více...


Rozhovor s ústředním ředitelem ČZPI - Ing. Jakubem Šebestou 21.11.2002, rubrika: Hygiena Při kontrole je nesmírně důležité, co se zjistilo, proč ten podnikatel tak jednal, jaká byla jeho reakce, jak rychle odstranil nedostatky... Pokud inspektoři při následné kontrole zjistí, že už je vše v pořádku, dosáhli jsme cíle zjednat nápravu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.