Reklama |
Archiv zpráv
Burisonové hrudky
12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala.
více...
Křížaly s čokoládovou polevou
12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr.
více...
Čokoládové kuličky
12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni spolu s bílým vínem, pak odstavíme a vmícháme máslo a žloutek, pořádně umícháme dohladka. Poté vmícháme rozdrobenou bábovku (vánočku nebo piškoty)
více...
Katastrofální stav veřejných financí
09.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie
Další vtipná veršovaná zpráva na aktuální dění v naší politice, aktuální pro podnikatele.
Myslí vláda myslí denně, hlavu ona sobě láme, jak dojíti k velké změně, když potíže s prachy máme. více...
Ukřičená výkonnost
03.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie
Chce zas někdo více peněz,
však ne prací vydělané, má jich být coby želez v kovošrotu odevzdané. více...
Koláč z kávy a mrkve - senzační součást podzimního dne
02.12.2002, rubrika: Recepty
Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. Lžící nebo vařechou nakonec vmíchejte ořechy a rozinky.
více...
DÍKY ZA KRÁSNÝ SUMMIT NATO
29.11.2002, rubrika: Cukrářská poezie
Milý pane prezidente,
díky za krásný summit NATO, teď si však to ale vemte, že by někdo mohl za to, že Václavák v ohni hoří... více...
HORECA IV.Veletrh pro hotelnictví a gastronomii
28.11.2002, rubrika: Akce a soutěže
Název HORECA v sobě skrývá rébus, volající po vysvětlení. Kdo jen trochu zavadil o obory v nichž křivka poptávky a adekvátní nabídky, má místy až strmý nárůst, tak tomu libozvučně znějící zkratku tří slabik neí potřeba vysvětlovat.
více...
Mezinárodní gastronomický festival GASTRO ČESKÉ BUDĚJOVICE 2002
27.11.2002, rubrika: Akce a soutěže
Po tři dny v 7 pavilonech na ploše 41 ha se nacházelo v centru permanentního dění zhotovování a předvádění kuchařských a cukrářských specialit, prezentace hotelového a restauračního zařízení včetně degustace specialit.
více...
Rozhovor s ústředním ředitelem ČZPI - Ing. Jakubem Šebestou
21.11.2002, rubrika: Hygiena
Při kontrole je nesmírně důležité, co se zjistilo, proč ten podnikatel tak jednal, jaká byla jeho reakce, jak rychle odstranil nedostatky... Pokud inspektoři při následné kontrole zjistí, že už je vše v pořádku, dosáhli jsme cíle zjednat nápravu.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |