Reklama |
Akce a soutěže
1. regionální kolo GASTRO JUNIOR Pardubice
07.10.2009, rubrika: Akce a soutěže
1. místo kategorie kuchař - Jiří Brudra - Hotelová škola Bukaschool s.r.o. Most. 1. místo kategorie cukrář - Sabina Dvořáková - SPV InterContinental Praha. 1. místo kategorie číšník - Petr Plojhar - Hotelová škola Bohemia Chrudim.
více...
GRAND PRIX čokoládového umění ve Vídni
06.10.2009, rubrika: Akce a soutěže
Rakouské hlavní město na Dunaji uspořádalo v prostorách královského Hofburgu „Grand Prix čokoládového umění“ na téma zadání: „Ludwig XIV. – Na dvoře krále slunce“. Pořadatelem Velké ceny byl Klub vídeňských majitelů kaváren.
více...
Cukrářská soutěž / -3.
26.09.2009, rubrika: Akce a soutěže
Zde se do zmíněné výšky pnul karamelový monument křišťálového vzezření vycházející z podstavce dekorovaným do podoby ozdobného řasení a ústící v koncovém výškovém bodě ve dva výhony odklánějící se na odlehlé strany.
více...
Cukrářská soutěž / -2.
24.09.2009, rubrika: Akce a soutěže
Silou Japonců je v každém případě karamel. Absolutní technika tvorby v podobě stékajícího pramene cukrové hmoty zachycená do podoby hebkosti a tvořená s mimořádným smyslem pro detail do níž byl vložen dech půvabu exotiky daleké Asie.
více...
Cukrářská soutěž / -1.
23.09.2009, rubrika: Akce a soutěže
Soutěže mají v životě cukráře obrovský význam, a to v mnoha smyslech. Je to více než nástavba jeho dosavadního umu, která se klene do mnoha dalších směrů jeho profese, váže na sebe kvantum teoretických poznatků, umožňuje poznání práce kolegů.
více...
Gastro Junior řadí prvý převodový stupeň
03.09.2009, rubrika: Akce a soutěže
Asociace kuchařů a cukrářů ČR, organizátoři a partneři Vás všechny
srdečně zvou na další, v pořadí již 16. ročník odborného klání studentů v gastronomických oborech - kuchař, cukrář, číšník! více...
1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -3.
18.08.2009, rubrika: Akce a soutěže
A co se bude odehrávat za rok? V každém případě se opět uskuteční řezbářské soutěže, ale bude pravděpodobně mírně upraven systém hlavní soutěže, aby nebyla tak náročná. O titul Mistra Evropy se bude soutěžit vždy v dvouletém cyklu.
více...
1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -2.
17.08.2009, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní konfrontace posunuje soutěžící vpřed. Za rok bude jistě zajímavá i podzimní světová kuchařská soutěž Culinary World Cup v Lucembursku, kam hodně účastníků právě proběhlého Mistrovství Evropy a Melounového festivalu určitě pojede.
více...
1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -1.
14.08.2009, rubrika: Akce a soutěže
První evropský šampionát ve vyřezávání melounů měl svou premiéru na české půdě.
To, co se bylo před sedmi lety utopickou myšlenkou, se v letošním roce stalo skutečností, kdy Praha hostila historicky 1. MISTROVSTVÍ EVROPY v domácím prostředí. více...
Národní tým kuchařů a cukrářů ČR v boji na dvou frontách
17.06.2009, rubrika: Akce a soutěže
Národní tým má ve svém názvu, obsaženu podstatu jeho poslání. Ta je zakomponována ve slově, národní. Což převedeno do praxe znamená, že tým hodlá reprezentovat českou gastronomii, to jest pokrmy pro nás charakteristické.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |