Reklama |
Archiv zpráv
Systému kritických bodů 4. - 5. krok
01.02.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tento diagram výrobního procesu musí obsahovat všechny jednotlivé kroky technologického postupu, a to od přejímky surovin, jejich skladování
více...
Jarka Stejskalová
01.02.2002, rubrika: Osobnosti
Jarka se chtěla od dětských let stát učitelkou. Ale před půl stoletím v rodině o třech dětech kde bratr studuje a ostatní jsou holky, není zapotřebí dalších studentů a maminka dětem vybírala zaměstnání.
více...
Systému kritických bodů 1. - 3. krok
30.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Zde se může uvést např. velikost výrobce, počet provozoven, rozsah vyráběného sortimentu, způsob distribuce, dále je vhodné uvést pracovní skupinu, která tento systém kritických bodů vytvořila
více...
Skořicová bábovka
29.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny.
více...
Skořicová bábovka
29.01.2002, rubrika: Recepty
Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny.
více...
Cukr jako potrava
25.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vědečtí pracovníci, kteří se zabývají studiem lidské potravy, se shodují, že cukr je jedním z nejdůležitějších topiv v lidském těle.
více...
Vladimír KROFTA
24.01.2002, rubrika: Osobnosti
Pátý zářijový den osmašedesátého roku spatřil v Praze světlo světa novorozenec v jehož rodové linii se nalézá cukrářský odborník z dob I. republiky a působící v hotelu Šroubek - Evropa v Praze na Václavském náměstí.
více...
ZPUSOBY PŘÍPRAVY KÁVY
23.01.2002, rubrika: Káva
Konvice - I když většina lidí dává při přípravě kávy přednost porcelánu nebo kameninovým konvicím, jsou starodávné emailové konvice zcela vhodné.
více...
Dunajské vlny
22.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Změklý tuk dáme do nahřáté mísy, přidáme cukr a třeme. Postupně přidáváme 6 žloutků a dál třeme, dokud nevznikne hustá pěna. Z bílků ušleháme tuhý sníh.
více...
Dunajské vlny
22.01.2002, rubrika: Recepty
Změklý tuk dáme do nahřáté mísy, přidáme cukr a třeme. Postupně přidáváme 6 žloutků a dál třeme, dokud nevznikne hustá pěna. Z bílků ušleháme tuhý sníh.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |