Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Systému kritických bodů 4. - 5. krok 01.02.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento diagram výrobního procesu musí obsahovat všechny jednotlivé kroky technologického postupu, a to od přejímky surovin, jejich skladování více...


Jarka Stejskalová 01.02.2002, rubrika: Osobnosti Jarka se chtěla od dětských let stát učitelkou. Ale před půl stoletím v rodině o třech dětech kde bratr studuje a ostatní jsou holky, není zapotřebí dalších studentů a maminka dětem vybírala zaměstnání. více...


Systému kritických bodů 1. - 3. krok 30.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zde se může uvést např. velikost výrobce, počet provozoven, rozsah vyráběného sortimentu, způsob distribuce, dále je vhodné uvést pracovní skupinu, která tento systém kritických bodů vytvořila více...


Skořicová bábovka 29.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny. více...


Skořicová bábovka 29.01.2002, rubrika: Recepty Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny. více...


Cukr jako potrava 25.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vědečtí pracovníci, kteří se zabývají studiem lidské potravy, se shodují, že cukr je jedním z nejdůležitějších topiv v lidském těle. více...


Vladimír KROFTA 24.01.2002, rubrika: Osobnosti Pátý zářijový den osmašedesátého roku spatřil v Praze světlo světa novorozenec v jehož rodové linii se nalézá cukrářský odborník z dob I. republiky a působící v hotelu Šroubek - Evropa v Praze na Václavském náměstí. více...


ZPUSOBY PŘÍPRAVY KÁVY 23.01.2002, rubrika: Káva Konvice - I když většina lidí dává při přípravě kávy přednost porcelánu nebo kameninovým konvicím, jsou starodávné emailové konvice zcela vhodné.
více...


Dunajské vlny 22.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Změklý tuk dáme do nahřáté mísy, přidáme cukr a třeme. Postupně přidáváme 6 žloutků a dál třeme, dokud nevznikne hustá pěna. Z bílků ušleháme tuhý sníh. více...


Dunajské vlny 22.01.2002, rubrika: Recepty Změklý tuk dáme do nahřáté mísy, přidáme cukr a třeme. Postupně přidáváme 6 žloutků a dál třeme, dokud nevznikne hustá pěna. Z bílků ušleháme tuhý sníh. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.