Cukrář.cz

Reklama



Akce a soutěže


Dva Michelini pro Prahu jednou ranou 17.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Nemohu neříci, že skutečným českým Michelinem bude teprve skutečnost, až francouzskému pneumatikářskému panáčkovi zachutná třeba typické české knedlo, vepřo, zelo (pro mě a za mě třeba i s dodatkem "á la World") spláchnutý řízným českým pivem. více...


Fialové cukrářské hmoty a pomůcky 15.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Modelovací hmota zastupovala gumpasta. Jedná se též o čistě bílou hmotu, jejíž základem je moučkový cukr. Tato hmota se nalézá v sypkém stavu a musí se nejdříve propracovat s vodou. Její vysýchání je rychlé a je proto nutné ji urychleně zpracovat. více...


G+H Gastrojunior / - 3. 11.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Na přípravu 4 porcí moderního teplého nebo studeného ovocného moučníku byl časový limit 45 minut. Moučník byl součástí tříchodového restauračního menu pro mezinárodní klientelu.
Základní součástí moučníku bylo minimálně 200 g mraženého o více...


G+H - Cukrář roku - Martin Braun / -2 09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Karnevalový námět byl tou správnou názvoslovnou volbou pro finálové uspořádání cukrářské soutěže v areálu BVV Brněnské veletrhy, které předcházelo pražské předkolo. Slovo karneval je italského původu a vystihovalo lidový zvyk uvítání jara. více...


Mezinárodní veletrh G+H / -1. 09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Tradiční největší česká juniorská kulinářská soutěž Gastrojunior, pro tentokrát premiérově obohacena o významné cukrářské klání Cukrář roku – Braun Cup, byla kvalitním akčním vrcholem čtyřdenního pořádání veletržní slavnosti v Brně.
více...


Cukrář roku - Martin Braun Cup 04.03.2009, rubrika: Akce a soutěže Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brně na veletržním výstavišti v pavilonu C. více...


GASTROHRADEC 09 03.02.2009, rubrika: Akce a soutěže Absolutní vítěz v soutěži seniorů kuchařů v kategoriích „K“ i cukrářů v kategoriích „C“ obdrží „Pohár Rudolfa Přibyla“ jako nejvyšší ocenění a titul MISTR REPUBLIKY.
Škola vítězného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy". více...


SIGEP 09 - Rimini / - 6 28.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Letošní rok SIGEPU měl svůj středobod soutěžního a osvětového konání v čokoládové tvorbě a tzv. Sicilien Days, kdy tato jižní ostrovní součást Itálie je proslulá svými cukrářskými a zmrzlinářskými výrobky mající odlišnost od tvorby v jiných krajích více...


SIGEP 09 - Rimini / - 5 27.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Dnes se podíváme na to, co dodává interiéru duši a na některé dekorativní záležitosti, které je v zájmu udržení zákaznické pozornosti nejenom mít, ale i průběžně měnit, neboť oko spotřebitele se rychle unaví šedí stereotypu v nabídce jiných firem. více...


SIGEP 09 - Rimini / - 4 26.01.2009, rubrika: Akce a soutěže Podávaná káva na Apeninském poloostrově je „životabudičem“, kdy ke zmíněné kvalitě se přidává i skutečnost, že její servis bývá prováděn v množství i u nás již známého piccola, kdy působnost kávy je násobena její koncentrací v menším objemu vody. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.