Reklama |
Akce a soutěže
Dva Michelini pro Prahu jednou ranou
17.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Nemohu neříci, že skutečným českým Michelinem bude teprve skutečnost, až francouzskému pneumatikářskému panáčkovi zachutná třeba typické české knedlo, vepřo, zelo (pro mě a za mě třeba i s dodatkem "á la World") spláchnutý řízným českým pivem.
více...
Fialové cukrářské hmoty a pomůcky
15.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Modelovací hmota zastupovala gumpasta. Jedná se též o čistě bílou hmotu, jejíž základem je moučkový cukr. Tato hmota se nalézá v sypkém stavu a musí se nejdříve propracovat s vodou. Její vysýchání je rychlé a je proto nutné ji urychleně zpracovat.
více...
G+H Gastrojunior / - 3.
11.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Na přípravu 4 porcí moderního teplého nebo studeného ovocného moučníku byl časový limit 45 minut. Moučník byl součástí tříchodového restauračního menu pro mezinárodní klientelu.
Základní součástí moučníku bylo minimálně 200 g mraženého o více...
G+H - Cukrář roku - Martin Braun / -2
09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Karnevalový námět byl tou správnou názvoslovnou volbou pro finálové uspořádání cukrářské soutěže v areálu BVV Brněnské veletrhy, které předcházelo pražské předkolo. Slovo karneval je italského původu a vystihovalo lidový zvyk uvítání jara.
více...
Mezinárodní veletrh G+H / -1.
09.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Tradiční největší česká juniorská kulinářská soutěž Gastrojunior, pro tentokrát premiérově obohacena o významné cukrářské klání Cukrář roku – Braun Cup, byla kvalitním akčním vrcholem čtyřdenního pořádání veletržní slavnosti v Brně.
více...
Cukrář roku - Martin Braun Cup
04.03.2009, rubrika: Akce a soutěže
Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brně na veletržním výstavišti v pavilonu C.
více...
GASTROHRADEC 09
03.02.2009, rubrika: Akce a soutěže
Absolutní vítěz v soutěži seniorů kuchařů v kategoriích „K“ i cukrářů v kategoriích „C“ obdrží „Pohár Rudolfa Přibyla“ jako nejvyšší ocenění a titul MISTR REPUBLIKY.
Škola vítězného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy". více...
SIGEP 09 - Rimini / - 6
28.01.2009, rubrika: Akce a soutěže
Letošní rok SIGEPU měl svůj středobod soutěžního a osvětového konání v čokoládové tvorbě a tzv. Sicilien Days, kdy tato jižní ostrovní součást Itálie je proslulá svými cukrářskými a zmrzlinářskými výrobky mající odlišnost od tvorby v jiných krajích
více...
SIGEP 09 - Rimini / - 5
27.01.2009, rubrika: Akce a soutěže
Dnes se podíváme na to, co dodává interiéru duši a na některé dekorativní záležitosti, které je v zájmu udržení zákaznické pozornosti nejenom mít, ale i průběžně měnit, neboť oko spotřebitele se rychle unaví šedí stereotypu v nabídce jiných firem.
více...
SIGEP 09 - Rimini / - 4
26.01.2009, rubrika: Akce a soutěže
Podávaná káva na Apeninském poloostrově je „životabudičem“, kdy ke zmíněné kvalitě se přidává i skutečnost, že její servis bývá prováděn v množství i u nás již známého piccola, kdy působnost kávy je násobena její koncentrací v menším objemu vody.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |