Reklama |
Akce a soutěže
2. International Festival Des Croquembouche Paříž 2005
07.06.2005, rubrika: Akce a soutěže
Opět zde máme jednu úspěšnou návštěvu Paříže při soutěži. U příležitosti pekařsko-cukrářského salonu Europain 2005. Pro mě to znamená již třetí účast v této ryze francouzské disciplině, v níž jsem objevila něco tak trošku exotického.
více...
O novinářském voze a o seminární koze
05.06.2005, rubrika: Akce a soutěže
V odpověď na mnou zveřejněnou událost ze dne 25. května, viz. článek Quo vadis pobočko Brno AKC ČR, jsem obdržel odpověď od místopředsedy AKC ČR, pobočky Brno pana Daňka.
více...
Sladké vábení přímořského Rimini
24.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Ještě nezačalo opravdové léto a již se nám hlásí vládce mrazu měsíc leden se svojí nabídkou, která však rozehřeje nitro každého cukráře při prohlídce tradičního a populárního veletrhu SIGEP v italském městě Rimini.
více...
Seminář: MODERNÍ RAUTOVÉ A RESTAURAČNÍ MOUČNÍKY
22.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
AKC ČR pobočka Brno a exkluzivní partner AKC ČR Vitana food service si Vás dovolují pozvat na SEMINÁŘ: MODERNÍ RAUTOVÉ A RESTAURAČNÍ MOUČNÍKY
více...
Soutěže ve vyřezávání zeleniny a ovoce pohledem hodnotitele
12.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Před pěti šesti lety málokdo tušil, že technika dekorací, známá z Asie několik staletí a u nás prezentovaná snad jen v asijských restauracích, zaznamená takový vzestupný trend.
více...
Korunovace perníkové královny
09.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Zvuk slavnostních fanfár v ochozech pardubického zámku zvěstoval do dálav novinu, že české perníkové království má novou královnu. Stala se jí pardubická perníkářka Dagmar Beskydová z místní firmy Janoš
více...
Gastro Hradec 2005 očima Mirky Slavíkové
05.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Po dvou letech jsem zavítala na soutěžní výstavu Gastro Hradec, a protože zde bylo opravdu hodně absolventů Kurzů umělecké cukrařiny Mirky Slavíkové, tudíž i hodně dotazů, jsem všem slíbila, že si komplexní můj náhled na soutěž přečtou.
více...
ŠKOLENÍ PRO CUKRÁŘE
02.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Firma Fiala pořádá tématický zájezd do Hannoveru k firmě Braun, přednímu světovému výrobci esencí, přísad a surovin pro cukrářskou výrobu. Cílem zájezdu je seznámení s moderními postupy, surovinami a přípravky v cukrářské výrobě.
více...
GASTROHRADEC končící – GASTROHRADEC očekávaný
01.05.2005, rubrika: Akce a soutěže
Seriál podrobných reportáží z GASTROHRADCE se již po nakloněné rovině času chýlí ku svému konci. Shodneme se zřejmě v tom, že se bylo nejenom na co dívat, ale též i získávat inspiraci pro zdokonalení svého umu.
více...
GASTROHRADEC 2005 - 3. místa - část 4.
29.04.2005, rubrika: Akce a soutěže
Dnes se podíváme na soutěžní práce, které byly hodnotícími porotami ohodnoceny 3. místem. Dodejme, že tyto výrobky se staly taktéž významnou ozdobou a přínosem v kvalitě kulinářského umu letošního ročníku GASTROHRADCE,
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |