Reklama |
Archiv zpráv
MOKA ŘEZ
03.06.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Dort na povrchu zdobený karamelovým fondánem, kávovým krémem a čokoládovým moka zrnem. Na řezu kávový plát na němž je nastříkán kávový krém, který je šachovnicově prokládán kakaovým korpusem.
více...
Vrcholy cukrářského umění
31.05.2013, rubrika: Cukrařina
Kdy se tím zrodí nový evergreen cukrářské tvorby. K tomu v dnešní době bývají měrou vrchovatou nápomocny nové technologie různých přípravků, pomůcek - a to, v dosti výrazné míře - cukrářské soutěže.
více...
LUNA zmrzlina v CESKovém semináři
29.05.2013, rubrika: Cukrařina
Zmrzlinu vytváří vizáž a chuť. A právě v tomto emociálním rejstříku má LUNA zmrzlina pro své zákazníky opět rozsáhlý repertoár zmrzlinových past, kde kromě standardních chutí typu vanilka, á propo nejrozšířenější zmrzlina v celé Evropě,
více...
Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem
27.05.2013, rubrika: Cukrařina
Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem.
více...
Krém do laskonek
22.05.2013, rubrika: Cukrařina
Cukr s olejem roztavíme na karamel světle hnědé barvy => do roztaveného cukru nasypeme jádroviny a necháme za stálého míchání ještě trošku propražit => ihned vylijeme na pomaštěný plech a necháme úplně vychladnout.
více...
Koláč z kávy a mrkve
20.05.2013, rubrika: Káva
Příprava polevy: V míse smíchejte 2 šálky moučkového cukru s tvarohem, tuto směs pak vložte do mikrovlné trouby na 1 minutu. Tvaroh se tím zjemní a spojí se s cukrem.
více...
Švédský perník
17.05.2013, rubrika: Cukrařina
Jednou z nejdůležitějších surovin při výrobě perníkového zboží je mouka. Tak například mouka, která se zdá na první pohled pěkná, i po chemickém rozboru uznána za prvotřídní, má pro odborníka, který ji zpracuje, velkou chybu.
více...
Dort z netradičního ovoce
15.05.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Oloupeme jablka a vyjmeme jádřince. Jablka nakrájíme na plátky. 16 plátků si necháme stranou a zakapeme citronem, aby zůstaly bílé pro zdobení dortu. Svaříme 1/4 l vody a 3 lžíce cukru, přidáme pokrájená jablka a podusíme 3 minuty.
více...
Zmrzlinové a cukrářské kurzy v nabídce společnosti CESK a.s.
13.05.2013, rubrika: Cukrařina
Dezertové kurzy mají podstatovou náplň v moderních výrobcích, mající účel v rychlém, efektním a zároveň i efektivním zhotovení s přihlédnutím k úspoře času a energie vynaložené na jejich zhotovení.
více...
Větrníky zcela jinak
10.05.2013, rubrika: Recepty
Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |