Reklama |
Články autora Jiří Řezáč z Větrníku
Olympijské uspořádání
27.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Co znamená výraz IKA a inoga? Jedná se o zkratku gastronomické akce Kochkunstausstellung, což v překladu znamená „Výstava kuchařského umění“.
více...
Olympiáda IKA 2004 - Česko a svět
26.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Olympijský pohled na gastronomickou tvorbu letošní olympiády byl taktéž zároveň konfrontací našeho kulinářského umu a ostatního světa. Výsledky byly vyhlášeny, známe umístění jednotlivců a týmů.
více...
Olympijské boje pohledem hodnotících komisařů
25.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V průběhu dalšího olympijského dne jsme vyzpovídali prvního českého olympijského arbitra Milana SAHÁNKA - historicky první český rozhodčí, který zasedl v hodnotící komisi na kuchařské olympiádě.
více...
Olympijské působení českých medailistů
24.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Textová a fotografická dokumentace českých medailistů z 21. kuchařské olympiády IKA 2004 v Erfurtu
více...
Vzplál oheň 21. kuchařské olympiády IKA 2004
23.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V hlavním městě německého spolkového kraje Thüringen, Erfurtu byla zahájena 21. olympiáda kuchařského a cukrářského umění. Absolutním vítězem 21. olympijského kulinářského umění se stalo národní družstvo Švédska.
více...
Olympijská prezentace týmů Asociace kuchařů a cukrářů ČR
18.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V pražském hotelu InterContinental ladily formu týmy AKC ČR, kdy třicetpět kuchařů a cukrářů prezentovalo své oborové umění týden před zahájením soutěžního svátku gastronomické olympiády v Erfurtu.
více...
GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“
13.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Ve městě perníku na výstavišti IDEON se konal 9. ročník kontraktačně prodejních výstav GASTRO PARDUBICE 2004. Soutěž byla vyhlášena ve čtyřech kategoriích se soutěžním tématem Evropská unie.
více...
Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE
10.10.2004, rubrika: Cukrařina
Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí...
více...
David Brendl – cukrář v Hotelu Corinthia Towers
30.09.2004, rubrika: Osobnosti
Každá soutěž se stávala pro cukrářského „skoromistra“ inspirací a odhalením opony scény nových poznatků a dalším stupínkem výstupu k vrcholům tvůrčího cukrářského umu.
více...
Slzičky svatého Vavřince zkrápěly dojetím kladenské rekordy
23.09.2004, rubrika: Akce a soutěže
Melouny, u nichž stačilo formálně provést dekorační libovolný motiv, přesto představovaly uměleckou vizitku svých tvůrců, se začaly do bývalého černého Kladna valit.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |