Reklama |
Archiv zpráv
Mandlové perníčky
11.12.2005, rubrika: Recepty
125 g medu, 70 g másla, 250 g hladké mouky, 100 g neloupaných strouhaných mandlí, 70 g práškového cukru, 1 pol. lžíce rumu, kůra z 1 citronu, půlka prášku do perníku, 1 celé vejce.
více...
Sněhové pečivo - Vánoční recept
10.12.2005, rubrika: Recepty
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a po částech přidáváme kristalový cukr, , šleháme až do jeho úplného rozpuštění. Promícháme s práškovým cukrem. Hmotu naplníme do pytlíku.
více...
Vánoční hvězda - Vánoční recept
09.12.2005, rubrika: Recepty
Žloutky vyšleháme do pěny s přidáním 2/3 cukru s vanilkovým cukrem. vyšleháme do krémové hmoty. Bílky vyšleháme do tuha za postupného přidávaní cukru.
více...
SIGEP 2006 - 27.
08.12.2005, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní veletrh tradičního cukrářství, pekařství a zmrzlinářství 21.-25.ledna 2006.
více...
Kokosové řezy - Vánoční recept
08.12.2005, rubrika: Recepty
5 bílků, 250 g cukr krupice, 250 g strouhaného kokosu, čokoládová poleva
více...
Neapolitánky - Vánoční recept
07.12.2005, rubrika: Recepty
250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa.
více...
Ořechové kostky - VÁNOČNÍ RECEPTY
06.12.2005, rubrika: Recepty
250 g másla, 150 g cukru, 6 žloutků, 1,5 polévkové lžíce kakaa, 180 g mletých ořechů, 100 g polohrubé mouky, 1/4 prášku do pečiva, sníh ze 6 bílků, 100 g čokoládové polevy.
více...
Basilej v obrazech
02.12.2005, rubrika: Akce a soutěže
Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial.
více...
Postříbřená Basilej Národního týmu ČR
29.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Ze stříbrného jíní mrazíků ranní Basileje předzvěstující poetický čas Vánoc, uzmul Národní tým kuchařů a cukrářů České republiky dvě vlákna svého úspěchu a okrášlil jimi svoji dosavadní soutěžní bilanci.
více...
Basilejská bronzová kompaktáta CULINERY NESTLÉ TEAMu
27.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |