Reklama |
Archiv zpráv
Rady nad zlato 3
03.01.2002, rubrika: Tipy a triky
1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...
Rady nad zlato 2
03.01.2002, rubrika: Tipy a triky
1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...
Rady nad zlato 1
02.01.2002, rubrika: Tipy a triky
1. Ústní podání je mocnou reklamou - v kladném i záporném smyslu - oč menšího je dosahu, o to větší má váhu !
2. Někdy i jeden špatný výrobek může způsobit ztrátu zákazníka. Neztrácejme tedy zákazníky a vyrábějme pouze kvalitně ! více...
Podlaha v cukrárně
01.01.2002, rubrika: Cukrařina
Všechno souvisí se vším a tak i podlaha v odbytovém prostoru a v zázemí cukrárny ovlivňuje naše podnikání. V dobrémnebo ve zlém - podle toho, zda jsme při její realizaci vzali do úvahy všechna důležitá hlediska.
více...
Kudy kam cukrařino v horizontu vzdáleném
01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Reprodukční chování mladé české populace se dostává do značně vyhrocené situace, která se počíná stávat vážně povážlivou.
více...
Dominový efekt salmonely
01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Mezi cukráři stačí jenom toto hrůzné slovo vyslovit a hned je poplach. A zdravotní neduh se nám dokáže nečekaně vynořovat tam i onde jako ponorná říčka.
více...
Utajený cukr
01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V pondělí 15.března 1999 vstoupilo ve známost nařízení vlády ČR o zavedení cla na dovoz cukru. Překvapením je skutečnost, že oficiální platnost tohoto kroku nabyla účinnosti již v pátek 12. března, ale tento verdikt nebyl veřejnosti oznámen.
více...
Zmrzlina Zabaglione
01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Mezi tradiční italskou zmrzlinu patří i zabaglione, což je zmrzlina na způsob chuti vaječného koňaku. Historie této chuti údajně sahá až do 15. století
více...
Jak bude dále - kdo to z nás vydrží?
01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Je to otázka, kterou se lidé zdraví místo obvyklého pozdravu, a je to také otázka, na kterou nedovede dosud nikdo odpověděti.
více...
Vztah obsahu a kvality lepku v pšeničné mouce a pevná tuková těsta
01.01.2002, rubrika: Cukrařina
Většina mlýnů, kde se zpracovává pšenice na pšeničnou mouku, uvádí na certifikátu nejen obsah látek, ale i obsah lepku a jeho kvalitu.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |