Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


Systému kritických bodů 1. - 3. krok 30.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zde se může uvést např. velikost výrobce, počet provozoven, rozsah vyráběného sortimentu, způsob distribuce, dále je vhodné uvést pracovní skupinu, která tento systém kritických bodů vytvořila více...


Vladimír KROFTA 24.01.2002, rubrika: Osobnosti Pátý zářijový den osmašedesátého roku spatřil v Praze světlo světa novorozenec v jehož rodové linii se nalézá cukrářský odborník z dob I. republiky a působící v hotelu Šroubek - Evropa v Praze na Václavském náměstí. více...


ZPUSOBY PŘÍPRAVY KÁVY 23.01.2002, rubrika: Káva Konvice - I když většina lidí dává při přípravě kávy přednost porcelánu nebo kameninovým konvicím, jsou starodávné emailové konvice zcela vhodné.
více...


Vypracování plánu systému kritických bodů ve výrobě a jeho úskalí 21.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vypracovat plán systému kritických bodů na všechny vyráběné potraviny (tedy i na cukrářské výrobky) je v souladu s povinnostmi, které výrobcům potravin ukládá § 3, odst. 1, písm. g) zákona č. 110/1997 Sb. o potravinách více...


Jiřina KOČÍ 15.01.2002, rubrika: Osobnosti Děva z Vysočiny, rodištěm z Havlíčkova Brodu a místem pobytu v Dobroníně, měla původní úmysl pracovat v textilním oboru. více...


Láska v cukrařině zakletá 11.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je známo staré pravidlo, že se nakupuje pohledem. Přítažlivý obal je poloviční zárukou úspěšnosti. Pomineme-li chuť, u některých spíše orgán mlsnosti, musíme počítat s dalším lidským smyslem, který může zvýšit prodejní úspěch a tím je čich. více...


Domací zdobené bonbóny 10.01.2002, rubrika: Cukrařina Zhotovování zdobených bonbonů zákusků petit fours je, jak jsme nedávno viděli na Mistrovství světa cukrářů v Brně, náročná mistrovská práce. více...


Kudy kam cukrařino v horizontu vzdáleném 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Reprodukční chování mladé české populace se dostává do značně vyhrocené situace, která se počíná stávat vážně povážlivou. více...


Dominový efekt salmonely 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mezi cukráři stačí jenom toto hrůzné slovo vyslovit a hned je poplach. A zdravotní neduh se nám dokáže nečekaně vynořovat tam i onde jako ponorná říčka. více...


Utajený cukr 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy V pondělí 15.března 1999 vstoupilo ve známost nařízení vlády ČR o zavedení cla na dovoz cukru. Překvapením je skutečnost, že oficiální platnost tohoto kroku nabyla účinnosti již v pátek 12. března, ale tento verdikt nebyl veřejnosti oznámen. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.